Onze cavia's.

Wij hebben twee cavia's die bij ons binnen wonen. (We hebben ook huisdieren die buiten wonen, vandaar.) De linker cavia is Mickey (wat heel voor de hand liggend is als je al een kat hebt die Donald heet) en de rechter is Armpje (dat leek een beetje een miskoop te zijn aangezien zijn achterpootjes het niet doen, vandaar arme Armpje maar hij lijkt er geen last van te hebben).
Onze cavia's zijn heel lief en lijken een groot aanpassingsvermogen te hebben. Ze voelen zich in allerlei situaties thuis. Of het nu een autorace is met Lightning McQueen van Cars, een spelletje ganzenbord met de gansjes, een potje knikkeren, een puzzel maken of de levende bewoners zijn van de herfsttafel, ze lijken het allemaal prima te vinden.
Vandaag speelden ze samen met Buzz Lightyear de  hoofdrol in Toy Story 3. Ze draaien hun hand er niet voor om!
Binnenkort krijgen ze waarschijnlijk gezelschap van de ezel en de os en misschien zelfs wel Jozef, Maria en het kindeke Jezus waardoor we automatisch de trotse eigenaars zijn van een echte levende kerststal. En dat allemaal omdat Sipke iedere keer wel weer iets vindt wat door de tralies van het hok past. En vind je zo snel niks wat door de tralies past, dan kun je er altijd zelf nog in gaan zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten