Ook zo leuk...

Ik heb voorlopig nog genoeg werk aan de sokjes voor Sipke maar ik heb al weer hele leuke nieuwe breiprojecten gevonden. Ik heb laatst bij de bibliotheek een paar breiboeken geleend en eigenlijk moet ik dat ook niet doen wanneer ik nog met iets bezig ben.
In het boek Passie voor Breien staan hele leuke 'wanten zonder vingers'.
De wol die gebruikt wordt voor deze wanten is wel erg duur dus ik ben nog op zoek naar een goedkoper en net zo leuk alternatief, maar tot op heden nog niet gevonden helaas....
Ik had ook nog een ander boek geleend, 'Het nieuwe breien'. Daar staat echt een onwijs leuke trui in voor mijn dochter! Alleen één probleempje, ze vindt truien altijd te warm. Zelfs afgelopen winter wilde ze niet meer aan dan een dun shirt met lange mouwen. Maar misschien ga ik het gewoon doen! Het wordt dan wel een lange termijn project, dus dan is ie pas de volgende winter klaar.

1 opmerking:

  1. Wat heeft de bieb bij jullie leuke boeken, misschien kun je de trui van je dochter ( leuke trui heb je uit gezocht) ook met een katoenen draad breinen, 1 van mijn jongens vond wol ook nooit fijn dus breide ik vaak een tui met katoenen draad voor hem. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen