Gemaakt.

Ik zag net dat Esther het pakketje heeft ontvangen, dus nu kan ik wel wat foto's neerzetten van wat ik heb gemaakt voor haar.Het was een mooie gelegenheid om eens wat tutorials uit te proberen. Zo is het notitieboekje van Nicollie, het vogeltje van Attic24 en het vilten portemonneetje van paper-and-string. Het naaldenboekje was ik ook ergens tegen gekomen op een blog, ik weet alleen niet meer waar. De ami's zijn van een Japans patroon en de potjes een (erg goed gelukt!) uitprobeersel. In de twee grootsten kun je een waxinelichtje doen.
Verder heb ik er een paar patroontjes bij gedaan, wat lapjes stof, knopen kralen en lintjes.
Omdat Esther erg van Tilda houdt heb ik veel zachte kleurtjes gebruikt. Ik vond het echt heel erg leuk om te doen en wil het zeker vaker doen! Misschien niet altijd zo uitgebreid want het kost best veel tijd (en verzendkosten), maar je kunt ook heel veel leuke dingen maken die prima in een envelop passen.

Ohja, ik had ook nog een leuke kaart gemaakt voor Sarah en Annis als dank voor hun leuke give away die ik heb gewonnen.

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat een boel leuke dingetjes!!! Ik zie dat je het druk genoeg hebt ;-) Leuk joh!!
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, heb je net een mailtje gestuurd. Ik vond het ook super leuk om te doen en inderdaad voor herhaling vatbaar. Fijne week verder Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een boel leuks heb je gemaakt en leuk dat je mijn tutorial hebt gebruikt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Marjolein! Thank your for your kind comment at www.tangledhappy.blogspot.com. I am enjoying meeting so many creative bloggers. I checked out the link you shared. That is a beautiful pattern. Oh and I love those little acorns! So cute. Happy New Year. :)

  BeantwoordenVerwijderen