Round Robin en Retro.

Aangestoken door alle leuke vondsten die ik op verschillende blogs voorbij zie komen heb ik gisteravond ook een bezoekje gebracht aan de plaatselijke kringloopwinkel.
Eens in de zoveel maanden verander ik het een en ander in onze huiskamer, maar sinds het vertrek van de kerstboom was het hier nog saai en kaal. Ik was er nog niet uit wat het zou worden.
Nu wel! Retro gaat het worden. (Ik geloof dat het besmettelijk is...) Gister wat leuke kopjes en een lamp gevonden, hier in huis ligt ook nog wel wat en dan is het binnenkort weer helemaal naar mijn zin.

De kap is wel erg fout, dus misschien dat ik daar een andere op zet. Ik wil ook nog andere gordijnen, heb op marktplaats al wat leuke stofjes gezien, maar ook Ikea heeft een leuke. Ik ben er nog niet helemaal uit.....
Verder wilde ik graag een opbergbakje voor mijn stempelspullen. Ook gevonden, een geweldig beautycase achtig koffertje voor kleine dametjes. Er zaten zelfs nog allerlei spulletjes in zoals een speelgoedfohn, spiegeltje en krulspeldjes voor Krisje. Er zaten ook hele lieve paperclip achtige eendjes in, die heb ik zelf gehouden.


Over Round Robin, voor de gene die ons blog nog niet volgen (ga dat gewoon doen!!), over 2 dagen gaan de boekjes voor de tweede keer op reis. Ik ben bijna klaar met het boekje van Marit (had het gister af willen hebben, maar ik MOEST ineens naar de kringloop... ;-) ) en dan valt dinsdag of woensdag het volgende boekje alweer op de mat. Nog even een kleine sneak...


Maandag start er trouwens weer een give away op ons blog van Dutch Apple, altijd leuk! Ook is er een mysterie dat nog steeds niet ontrafeld is....

~ Fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijke vondst, die lamp is echt geweldig!
  Ha, die domina vond ik ook van de week, leuk he?

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. héhé, ik denk dat mijn vader ook zo'n kopjes heeft ...
  Als ik ze in zijn keuken zie, denk ik: weg ermee ... maar op jouw blog lijken ze meteen hip ... mss dat ik er toch even naar hengel ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen gekocht en die foute lampekap is helemaal geweldig. Hier is er in de kringloopwinkels weinig te vinden moet ik zeggen.

  Groeten Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kopjes en foute lamp :-) heb je bij de kringloop gevonden, Super, ik ga zo effen op jullie Round Robin blog kijken. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk he! retro, ik ben er sinds kort ook een beetje weg van! krijg wel veel opmerkingen van.... ooo die hadden wij vroeger ok, dat is ouderwets! tsss ze snappen het gewoon niet;-)

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Marjolein,
  Die kopjes zijn geweldig! Wat een bof! :-)
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen