Druk....

Zonder jas naar buiten, warme voeten van het lopen en je afvragen waarom je geen slippers hebt meegenomen naar het werk... (omdat het misschien toch wat te fris is voor slippers....)
Het eerste geplukte madeliefje en zelfs een fladderende vlinder in de tuin....

Ik zal de komende weken wat minder aanwezig zijn in deze wereld, heb namelijk een boel te doen in de echte wereld. ;-)

Twee Round Robin boekjes vullen, ronde 1 is namelijk nog niet afgelopen en ronde 2 waar ik ook aan mee doe is al begonnen. Gelukkig kreeg ik vandaag een leuke envelop gevuld met inspiratie!
Gekregen van Corinne, een van de deelnemers van ronde 2. Helemaal goed en komt zeker van pas! Corinne heeft trouwens ook een leuke webshop met een hele leuke naam: Zuurstok Groen

Zestien april sluiten we ronde 1 af met een leuke workshop pizza bakken bij Kris. Naast pizza's bakken gaan we elkaar de boekjes overhandigen (ik kan niet wachten!!) en mogen we zelfgemaakte goodies en frobelspullen meenemen om te ruilen en/of te verkopen. Vandaag kreeg ik de uitnodiging.
Ziet er wel heel officieel uit hè?! Daar ga ik dus nog even voor aan de slag.

Komend weekend gaan manlief en ik een weekendje met z'n tweeën naar Antwerpen. Lekker sjiek in een hotel met zwembad, sauna, stoombad (is dat niet hetzelfde als een sauna??) en zelfs een sportzaal (we komen voor onze rust...).
Slenteren door het mooie centrum, misschien nog naar de Vogeltjesmarkt (dan moeten we wel vroeg opstaan, dus we zien nog wel even) en vooral genieten van elkaar!

Over een paar weken het dochtertje van een vriendin jarig. Ik had al eerder beloofd gordijntjes voor onder haar hoogslaper te maken en voor haar verjaardag wil ze graag een poppenslaapzak. Eén gordijntje is al een tijdje bijna af, maar het moeten er vier worden. Dat wordt dus nog even doornaaien...

Dan heb ik ook nog een iets anders leuks ontdekt waar ik heel druk mee ben (vooral omdat ik het (nog) niet zo goed kan). Websites bouwen.... Geen ingewikkelde html toestanden, maar een leuke template naar eigen smaak aanpassen (veel rommelen in Gimp dus, maar daar ben ik ook niet zo handig in) en dan lief kijken naar man of hij dat dan in de vorm van een site op internet wil zetten! :-)
Ik ben een poging aan het doen, misschien wordt het wel wat en dan laat ik het jullie zeker ooit (wordt een lange termijn project) een keer zien!

Genoeg leuke dingen te doen, maar even wat minder tijd om te bloggen. (Af en toe wat lezen blijf ik wel doen hoor.)

~ Tot snel!

7 opmerkingen:

 1. Succes met alle leuke dingen en tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als jij lekker gaat genieten in the real world (heerlijk zo'n wiekentje weg met je Lief!!!), dan beloof ik dat ik je RRNotebook zal pimpen de komende week ... :yeah:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! met alle "echte" dingen. Ik merk dat het bloggen er ook een beetje bijinschiet. helemaal als het mooi weer is. Maar vandaag eens even aan de slag met de notebooks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijk even met zijn tweeën er tussenuit! Een stoombad is idd niet hetzelfde als een sauna wat in een sauna is het gewoon heet en ik een stoombad komt er stoom uit een muur. Ik zelf zit liever in een stoombad als een sauna.
  Succes met alle drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marjolein, een supergezellig weekend in Antwerpen. Altijd leuk zo'n stad. En hotel natuurlijk ook met een lekker ontbijt (buffet) waar je zo aan kan schuiven zonder dat je op kinderen hoeft te letten. Ik krijg er ook zin in.......... Groeten Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem binnen hoor!!! En dank je wel voor de leuke bloemenprikkers! Wat een leuk idee.
  Jij bent nu lekker met manlief aan het genieten van een heerlijke weekendje weg!!! Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen