Zonne-energie.

Vandaag is het alweer druilerig, grijs met wat 'verfrissende' regen. (Gewoon positief benaderen!)
Maar wat was het heerlijk de afgelopen dagen en wat een energie krijg je ervan!
De zon op je snoet!
 
De ramen zijn weer gelapt, de tuin aangeveegd.
Kat in het bakkie!

Ik was het alweer bijna vergeten, maar ook ik heb meegedaan met de hartjesswap.
Dit heb ik gekregen van een dame uit Belgie, ik kan alleen geen blog van haar vinden... Maar ik vind hem zo Gaaf!! Helemaal mijn smaak en hij past echt goed bij mijn nieuwe keuken! Gelukkig stond haar adres op de envelop dus heb ik haar een bedankje kunnen sturen.
Ik heb een hart gemaakt voor Cisca, ze is er echt blij mee schrijft ze op haar blog!
Ik vond het nog best lastig om iets te maken voor iemand van wie je eigenlijk niks weet behalve dat ze van quilten houdt. (Iets wat ik dan weer echt niet kan...) Ik heb het dus maar 'veilig' gehouden met vrij neutrale kleuren.

Op mijn werk hadden ze nieuwe puzzels nodig en ik had aangeboden dat ik die wel bij de kringloop wilde gaan halen. Het is namelijk zo'n straf om daar te komen... ;-)
Ik ben naar de kringloop in Harderwijk geweest, was er nog nooit geweest maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Een mooie grote winkel, overzichtelijk ingedeeld en heel veel leuke spullen! Ik heb dus ook het een en ander voor mezelf gekocht..
Ook eindelijk eens een kringloop gevonden die stofjes, wol, kussenslopen en dekbedhoezen verkoopt. Een erg geslaagd bezoekje dus!

En dan nog even de vogeltjeshanger die ik van mijn moeder heb gekregen voor mijn verjaardag. De vogeltjes zijn uit het boek 'Elines Huis'.
Voor mijn fris gelapte raam!

Denken jullie nog even aan mijn kleine give away? Reageren kan hier tot en met vrijdag!

~ Fijne dag en vooral veel denken aan de afgelopen dagen!



9 opmerkingen:

  1. oh ik heb zo genoten van de afgelopen dagen, heerlijk weer die nieuwe energie opdoen, vandaag doen we het maar met de foto's die ik overal tegen kom...
    En wat een leuk hartje heb je gekregen, met een complete keuken erop leuk!
    En hier bij de kringloop hebben ze wel lappen enzo, maar dat is echt helemaal niets en ze vragen er nog zoveel voor, dat je beter naar de markt kan gaan en zelf nieuwe stof kan kopen. Bij ons is de kringloop zo wie zo niets, als ik het zo zie op alle blogs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Marjolein. Wat een prachtige foto's. Leuk kat in bakkie :-). Wat een leuk hartje heb je gekregen en gemaakt. De vogeltjes is de tak zien er prachtig uit.Leuke kringloop spulletjes ook. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kom naar het hoge noorden zou ik zeggen...hier was het zonnetje vanmiddag weer dapper aan het stralen :)

    wat een geweldig hartje heb je gekregen!

    liefs Anna.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het toch met katten en dozen, haha! Er leuke aanwinsten bij de Kringloopwinkel. Ik moet de eerste nog vinden waar je wolletjes kunt vinden (misschien maar beter ook.
    Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aanwinsten! erg he shoppen voor je werk :-)
    leuke foto's van de kids! en een super gave vogel hanger heb je van je mams gehad.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Overal zie ik van die leuke hartjes, hier ook al! ze zijn echt helemaal Super!! Maar die swap heb ik net even gemist.(volgende keer moet ik beter opletten)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk hoor die vogeltjes! Lief dat je die gekregn hebt! En niets zo leuk als neuzen in de kringloop. Het verschilt zo per dorp/stad wat het aanbod is en welke prijsklasse.. Jij hebt je buit i.i.g binnen!

    Groet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk je dat mooie weer. Hier ook de hele week prachtig weer. Het is dan ook moeilijk te geloven dat het vanaf nu anders wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een ontzettend leuke foto's!!! Super!! Vandaag was nog aardig, morgen regen, zeggen ze.. het hart wat je gekregen hebt, is inderdaad prachtig zeg!! helemaal jouw stijl! groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen