Dit was het einde...

maar dat doet zeker niet de deur dicht!! Waarvan?? Van de Round Robin Notebooks!
In januari ging ons boekje voor het eerst op de post en heeft het maandenlang door Nederland gezworven. Iedere 2 weken was het weer onderweg naar de volgende die er een aantal bladzijdes in vol knutselde.
Afgelopen zaterdag was de afsluiting. We waren allemaal bij Kris uitgenodigd voor een middag en avond knutselen, pizza's bakken, kletsen en natuurlijk ons eigen boekje weer in ontvangst nemen!
Het was wel even spannend, zomaar een groep wildvreemde mensen ontmoeten! Is er een klik of helemaal niet? Je weet het niet, je kent ze wel een beetje van hun blogs en boekjes maar in het echie is toch anders. En naast de deelnemers van het project waren er ook nog andere bloggers. Die kende ik helemaal niet.... Maar het was SUPER!!! Zo leuk om de mensen achter de boekjes en de blogs in het echt te ontmoeten en een dag samen te zijn met gelijkgestemden!! Echt jammer dat Marit en Nanda er niet bij konden zijn!
En toen kwam het grote moment, we kregen de boekjes terug...
Het boekje is dik! Vol met mooie plaatjes, lekkere en mooie recepten, mooie tekeningen en kleine schilderijtjes. Een boekje vol ideeen en inspiratie!
We hebben eerst allemaal zelf even snel ons boekje doorgebladerd en daarna werden de andere gasten lekker gemaakt! Voor de nieuwe groepen in september hebben alweer wat extra enthousiastelingen.
Nadat de boekjes uitgebreid bewonderd waren gingen we in groepjes pizza's bakken. Kneden, rollen, beleggen, bakken. Verser en lekkerder kan niet!!

Er was ook een tafel met allerlei goodies door ons gemaakt of wat we vonden op zolder om te ruilen. Ik ben met leuke spullen thuisgekomen, maar daar van de week meer over. Ik zal dan ook wat foto's neerzetten van mijn boekje.


Lieve Kris, bedankt voor de gastvrijheid!! Lieve meiden, bedankt voor de gezelligheid!! Ik heb echt een super dag gehad!!!

~ Liefs Marjolein

7 opmerkingen:

 1. Dat iet er HEEL gezellig uit! Lijkt me leuk om de personen achter de Round Robin Notebook's in het echt te ontmoeten. Ik wil me hierbij graag aanmelden. Mooie dag gewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook bedankt Marjolein!
  Ook ik vond het helemaal super en heb genoten,ondanks dat ik geen boekje had!!

  Groetjes,Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was zo leuk he? En op de foto's zie je gelijk de sfeer die er was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaa, ik vond het leuk om je eens in het echt te ontmoeten hihihi!
  Twitterdetwit naar elkaar en dan nu zonder Twitter, was wel spannend maar heel erg leuk!
  Jij ook heel erg bedankt!

  Lieve groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt een dag om inspiratie van te krijgen..ik loop vandaag nog in de 'flow'mijn goede humeur is niet stuk te krijgen, heel leuk om je in het echie te zien.
  We gaan dat pondje tussen ons vast nog wel eens bevaren!

  liefs, Kris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil jou ook bedanken voor de leuke middag, dit had ik niet willen missen!
  p.s ik heb jouw laatste foto gebruikt in mijn berichtje, hoop dat je dit niet erg vind, anders hoor ik het wel ...

  BeantwoordenVerwijderen