Vraag.

Zoals jullie wel zien heb ik de boel hier een opfris beurtje gegeven. Alles wat lichter, strakker en overzichtelijker. Alleen het lettertype... Ik vind hem helemaal leuk, maar is het ook goed leesbaar? (Ik vind van wel, maar ik ben mijn eigen handschrift gewend en dat is nog veel erger... ;-) )
En dan nog iets anders. Ik heb bij Picasa/Google mijn foto upload limiet bereikt. Nu kun je extra ruimte bijkopen, dat wilde ik doen maar ik strandde bij het betalen. Ik heb namelijk geen creditcard.
Is er nog een andere mogelijkheid? Ik wil geen foto's wissen, maar misschien is een Flickr account een optie? Help....
En voordat ik het vergeet, nog even iets heel belangrijks voor sommigen onder jullie. Wil je meedoen met het Round Robin Project? Morgenochtend vanaf 8.30 uur kun je je weer inschrijven. Wees er snel bij want vol is vol.~ Groet!

Edit: het lettertype is inmiddels aangepast.

15 opmerkingen:

 1. Het is wel een leuk lettertype! Het leest op zich wel makkelijk maar persoonlijk vind ik een wat strakkere tekst fijner lezen.
  Ik heb het foto-probleem ook gehad. Ik wil (nog niet) geen extra ruimte kopen dus verklein ik alle foto's voor ik ze plaats. Hier heb ik het uitgelegd: http://teveelleuks.blogspot.com/2011/04/van-alles-wat.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Ik vind het lettertype goed te lezen maar ik heb wel een groot scherm thuis, ik weet niet hoe het op kleinere schermen uit ziet..
  Ik vind je header erg leuk zo!
  Bij mij in de albums staan heel veel dubbele foto's waardoor mijn map snel vol was. Ik heb alles opgeschoond en kan weer een tijdje verder :-)

  Fijne zondag!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit hoor! En leesbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke make-over! Echt helemaal geslaagd! Lettertype is goed te lezen hoor! Ik verklein mijn foto's ook. Ik gebruik het programma Image resizer. Je kunt het hier gratis downloaden: http://imageresizer.codeplex.com/
  Het werkt heel makkelijk, voor je de foto op je blog plaatst ga je met de muis op je foto staan en je klikt met de rechtermuisknop, en daar staat dan de image resizer bij, aan klikken en klaar!
  Maar daar ben je nu natuurlijk niet mee geholpen. Je moet eerst weer ruimte krijgen bij picasa.

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nieuwe look, ik vind het lettertype ook leuk maar wel minder leesbaar (kom even spelbreken, sorry). Ik had ook veel dubbelingen bij Picasa, opschonen helpt je vast weer ff vooruit.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke look hoor, ik kan het lettertype ook goed lezen, vind 't ook leuk, en door de kalme lay-out is het goed te doen.
  Voor het fotoprobleem, imageshack is ook een oplossing, moet je zelfs niet eens een account voor hebben, maar dan kan je ze ook niet zelf wissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De make-over is goooooooeeeed! Lekker opgeruimd, maar het letterype... amai. Tis wel te lezen hoor, maar ik vind het te harkerig als je snapt wat ik bedoel? Ik vind het leuk voor koppen en paginahoofden, maar hele lappen tekst lezen in dit lettertype... da's vragen om hoofdpijn (sorry, eerlijke mening...)
  Groetjes,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben niet zo kapot van het lettertype, ws. ook omdat het heel grijs is. Zwart zou mss wat beter zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je make-over geslaagd, lettertype leesbaar maar wel wat moeizaam. Ik zou zelf ook een wat strakker lettertype kiezen. Ik heb een klein laptopje en dan is het wat lastiger lezen allemaal. Ik zit ook al een tijdje te peinzen over een wat rustiger lay-out, misschien toch maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb dus niet het andere lettertype gezien, vind deze erg mooi en vooral duidelijk! Alles ziet er mooi uit!! Houden zo ;-) En wat betreft picassa, ik had het andersom, mijn flickr. account was ver vol, ook wat opgeschoond, maar toen ook maar een picassa-account aangeschaft, dus wat jij al zegt (maar dan andersom, kun je het nog volgen?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind deze heul veel fijner lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Misschien ligt het aan mijn computer hoor, maar de tekst bij de reacties is net iets donkerder dan die van je blogje, en voor mij beter leesbaar. Die van vanmiddag moest ik bijna met m'n neus op het beeldscherm lezen, haha. Wel mooi rustig nu, dit lettertype.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind beide lettertypes mooi :-)
  en ik hier is de link van de shawl:
  http://www.ravelry.com/patterns/library/elise-shawl

  veel plezier ermee!
  ~Annis

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ik vind het heel leuk geworden!
  alleen : het is qua kleur errug licht....de reacties zijn beter te lezen!
  foto's heb ik geen verstand van...sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind dit een mooi lettertype: eenvoudig en strak. Hoogstens zou het misschien iets zwarter mogen.

  BeantwoordenVerwijderen