Haken op donderdag.

Door de toenemende vakantiestress (nog 2 nachtjes) ben ik niet echt aan haken toegekomen de afgelopen week. Maar ik wil jullie goed verzorgd achterlaten dus kom ik met twee mooie Japanse boeken met patronen . Zelfs als je niet kunt haken is het de moeite waard om ze even te bekijken, geweldige foto's! (Klik op de foto voor het hele boek.)
Voor meer haken op donderdag, kijk hier.


Ik ga mijn inpak en boodschappenlijstje afmaken en daarna nog even ontspannen haken. Morgen inpakken en zaterdag op vakantie, dan zal het er zeker niet van komen. Maar de haakspullen gaan natuurlijk mee!

~ Groet!

5 opmerkingen:

 1. Ik ben niet goed in haken-staat op mij TO DO-lijst. Ik herken de vakantiestress-dan ben ik niet op mijn best. Ik wens je een super vakantie-ontspan&geniet. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne vakantie Marjolein, geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zitten op de helft van de zomervakantie...het vliegt ....geniet van je vakantie....morgen zijn wij weer thuis....dan start het wassen...wassen ...wassen hahahaah Cinderell@

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het inpakken begint nu ook hier, en wij verrekken in de nacht van zaterdag op zondag. Geniet ervan, en ik hoop op beter weer (voor jullie en voor ons....)

  BeantwoordenVerwijderen