Mail art.

Een tijd geleden alweer deed ik een ruil met Wendy. Ik had een leuk boek in de aanbieding en zij wilde wel wat voor mij maken. Dat werd een mail art.Ik had Wendy wat steekwoorden gemaild en het resultaat is een hele mooie envelop met kabouters, leuke bijpassende stof aan de binnenkant en goed gevuld met allerlei leuke spulletjes! Dankjewel!

Er lag nog meer leuke post op de mat de afgelopen weken. Ik deed een kaartenruil met Siem, een mooie Zweedse kinderkaart kreeg ik van haar. Van Corinne kreeg ik een mooie Limoon kaart als dank voor mijn bijdrage in haar Round Robin Notebook.
Ik heb me ook aangemeld bij postcrossing, komende week ga ik mijn eerste kaart versturen. Ben heel benieuwd naar de kaarten die ik via daar ga ontvangen!

Ik hoop dat ik snel weer wat meer tijd krijg om te fröbelen en te bloggen want ik mis het wel hoor!

~ Fijne zondag!

7 opmerkingen:

 1. Hallo Marjolein,
  Wat een enige envelop heb je gekregen!! Borduren is zoveel werk, haha, ben nu een pagina in het RRN aan het borduren.. oef...dus ik weet er alles van!
  En postcrossing is mijn verslaving, ik heb al meer dan 400 kaarten verstuurd en gekregen geloof ik (ik doe het nu ruim 2 jaar). Erg leuk om te doen!
  Fijne zondag,
  Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch een bofbips! Wat een heerlijke ruil heb je gedaan! Super leuk!
  Ik zag op mijn blog vroeg naar het patroon van de gehaakte bloem. Het is de afrikaanse bloem. Ik heb het patroon hier gevonden:
  http://heidibearscreative.blogspot.com/2010/05/african-flower-hexagon-crochet-tutorial.html
  Het is hele duidelijke uitleg, met foto's!
  Hopelijk lukt het hiermee.

  Dikke kus
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die kabouterenvelop & postcrossing is fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, die envelop! Leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ben ik weer! Ik was gewoon mijn lijstje afgegaan met blogs en eerst bij jou en toen bij Carolien uitgekomen! Wat leuk, we zijn swappartners!!!! Ik weet niet of je hier een mailadres hebt staan, anders is het mijne: homemadeby@gmail.com Ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een zalige post!!!! Mooie kaarten, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marjolein,
  Ik heb hier ook een leuke envelop voor je liggen! De 'vintage' traveling envelop. Ik had al een mailtje gestuurd naar rondrobin@..... eh iets, maar ik heb nog geen berichtje terug gehad met adres enzo. Maar eh hij ligt hier gevuld en wel op je te wachten!!
  groet Merula

  BeantwoordenVerwijderen