(bijna) Af!

We hebben hard gewerkt en het is bijna af, en wat zijn we er blij mee! Wat een licht een ruimte kun je ineens in huis hebben!


Ter vergelijking nog wat foto's van hoe het hiervoor eruit zag. (De slingers maken het wel extra vol, maar die hingen er vanwege Jille zijn verjaardag.)De foto's komen weer aan de muur in nieuwe lijstjes, nog wat planken in de nieuwe kast en wat lekkere grote kussens voor in onze super gave zitvensterbank (altijd al willen hebben en ben er zo blij mee!!), nog wat troep opruimen en een stukje laminaat erin en het is echt af!

En ik wil even van de gelegenheid gebruik maken om mijn super handige man te bedanken voor de mooie kast en de mooie bedden die hij heeft gemaakt! Tnx lief!!

En nu snel weer aan de slag voor de advent swap, ook die is bijna af! ;-)

~ Groet!

10 opmerkingen:

 1. super!
  lekker ruim & fris 7 licht. Lachen die kopjeslamp trouwens en heb je dezelfde tafel, maar nu wit? (zit ik zelf al een tijdje over te dubben).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan hoor lieffie! We hebben het er al een jaar ofzo over en nu staat de kast er!
  Even over de tafel. Die is hetzelfde en nu in het wit(met alweer de nodige tekeningen er op van de jongste en met spijkers erover als de verf nog naat is werkt ook goed!
  Kus voor mijn geweldige vrouw! Wat een teamwork was dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Ziet er heel fris maar ook warm en gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh, ziet er heel mooi uit, lekker fris en ruim...wat een verandering! geniet ervan :) En inderdaad; wat een onwijs leuke 'kopjeskandelaar' aan het plafond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hi, wat ziet het er gaaf en ruim uit, leuk die gekleurde stoelen! en mooie kast bij het raam en super gaaf een zitvensterbank.
  lijkt me heerlijk! veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er heel erg gezellig uit!!! missie geslaagd, lijkt me zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verschil, ziet er erg gezellig uit! Leuk die kopjes in de lamp!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. inderdaad heel leuk.. die kopjes lamp geweldig en dan heel herkenbaar die groene broodtrommel die ik in het blauw heb. en al die verschillende stoeltjes\ zo leuk allemaal. je hebt echt eer van je werk

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Supermooi geworden. Wat een ruimte. Dat is leuk, lekker in de vensterbank zitten en handwerken. Net als vroeger in kastelen. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het ziet er prachtig uit!!! Wat een ruimte! En die zitvensterbank..wow!! Daar dromen mijn oudste dochter en ik al jaren van!!! Geweldig!!! En nu maar genieten! Nou ja, bijna dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen