Lopende zaken.

Het is hier op het www misschien een beetje stil rondom mij, maar in de echte wereld wordt er hard gewerkt aan van alles en nog wat.

Het rokje van Krisje is bijna af en Sipke helpt me daar een handje bij. ;-)


Ik heb de afgelopen week nog even hard gewerkt aan de adventswap. Ik deed hem met Nancy.


Ik heb al twee van haar ontzettend mooi ingepakte cadeautjes open mogen maken, ik kreeg een lief knopenkaartje en een paar mooie handwarmers waar ik heel blij mee ben want deze passen over mijn saaie zwarte handschoenen heen! Wil je weten wat ik allemaal heb gemaakt en gevonden, kijk dan geregeld even op haar blog.
Een lieve vriendin is bijna jarig. De kindjes mogen zo even een filmpje kijken, dan kan ik lekker wat voor haar haken in haar favoriete kleuren in mijn zitvensterbank. (Ik ben er nog steeds zó blij mee!)

Het zwerfboek is vorige week op de post gegaan naar de eerste lezer. Wil je weten bij wie hij is en wanneer jij aan de beurt bent, klik dan hierboven in het menu op Zwerfboek. Wil je nog meedoen? Dat kan, kijk dan ook even hierboven!
En dan nog een ander groot project. Omdat ons Round Robin Project zo'n groot succes is gaan we onze eigen site openen waar iedereen zelf een Round Robin kan beginnen of er aan eentje mee kan doen via ons forum.
Zo'n site moet gemaakt worden, en daar zijn we nu mee bezig. Hier alvast een kleine sneak van het uiterlijk. (Misschien wordt het uiteindelijk wel iets heel anders, niks zo veranderlijk als Kris en ik...)
En ben je de sneaks op het Round Robin Blog ook een beetje zat. Komende weken komen er allerlei leuke nieuwe dingen voorbij. We hebben een paar leuke gastbloggers gestrikt, we gaan jullie uitdagen met leuke creatieve opdrachten en er komt een leuke opdracht waar wat mee te winnen valt. Zeker in de gaten houden dus!

~ Fijn weekend allemaal!
(En voor de mensen die nog in Sinterklaas geloven, veel plezier met pakjesavond! ;-) )

5 opmerkingen:

 1. Ohh ben reuzebenieuwd naar jullie site, klinkt erg leuk allemaal! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kijk dat schiet ook lekker op, veel info in 1 blogberichtje! Enne allemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om weer mijn naam te lezen hihi Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een boel en leuk nieuws! Fijn dat de polswarmers in de smaak vallen ;-) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hand,pols warmers zijn goed gelukt suc6 en ook veel plezier met je adventswap. Ik vind het super gr carina

  BeantwoordenVerwijderen