Appeltjes van oranje.

Van de week hadden ze bij de Lidl kistjes met bladmandarijntjes. Alleen al omdat ze er zo gezellig uit zien heb ik ze meegenomen. Maar mandarijntjes worden hier ook graag gegeten, dus met een weekje is mijn gezellige kistje weer leeg.
Alweer twee jaar geleden geloof ik heb ik een leuke Sinterklaaskrans gemaakt met viltpakketjes van Atelier Pippilotta. Het zijn hele simpele pakketjes, maar het resultaat is erg leuk!
Gisteravond heeft de Sint ons huis aangedaan, of in ieder geval, na veel gebonk bleek er ineens een ontzettende berg cadeautjes buiten te staan. De Sint heeft me behoorlijk verwend met katoen om te haken, de Flow en een grote klos Zpagetti. Alleen weet ik nog niet zo goed wat ik van de Zpagetti ga maken. Het is zwart en glanzend... Niet helemaal mijn ding dus daar ga ik nog maar eens goed over nadenken, en voorlopig heb ik nog genoeg projectjes liggen.
Ik heb trouwens ook nog de dvd van Frank en Frey gekregen. Die wilde ik heel graag hebben voor de kinderen... Ja ja... Maar Sinterklaas had me door, dus kreeg ik hem zelf!
De kinderen hebben ook echt weer bergen speelgoed gekregen. Veel autootjes, puzzels en spelletjes. Geen idee waar we het allemaal kwijt moeten, dus ik denk dat ik volgend jaar maar een aanbouw vraag aan Sinterklaas.... ;-)
Sipke kreeg een puzzel met hele lieve plaatjes, misschien biedt het ook wel weer mogelijkheden om er iets leuks van te maken want ze zijn echt onweerstaanbaar!
Ik ga de komende dagen nog even de laatste hand leggen aan het pakketje voor Esther, dan kan dat van de week op de bus. Ik ben wel heel benieuwd wat ze ervan vindt, zelf vind ik het erg leuk worden. Het liefst zou ik nog twee weken de tijd willen hebben want ik bedenk iedere keer weer wat nieuws wat ook zo leuk is om erbij te doen!

2 opmerkingen:

  1. Mmmmmmm......dat ziet er mooi en lekker uit die mandarijntjes, maar als die kistjes leeg zijn kan je daar ook zoveel leuke dingen mee doen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk kistje met (wat toepasselijk) appeltjes van oranje :-) en je sintklaaskrans is erg mooi. Ik heb het zelfde, ik zou er ook nog wel twee weken over de verrassing's doos kunnen doen, heb net als jij steeds weer nieuwe ideetjes,( en vind het erg leuk om te doen) We kunnen er toch wat langer over doen. b.v nog een weekje of zo. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen