Round Robin Notebook project en afgelopen week.

Eindelijk even een dagje vrij en ook een dag waarop ik niet zoveel hoef. Alle boodschappen waren al in huis, de berg was is momenteel een  bescheiden heuveltje en de kleintjes hebben pyamadag.
Afgelopen week was een drukke week, maar wel met veel leuke dingen. De groten hadden kerstdiner op school en de kleintjes op de creche. Er werd her en der gelogeerd en veel in de sneeuw gespeeld.
Op mijn werk (ik werk op een instelling waar mensen met een verstandelijke beperking wonen) werd een wintertocht georganiseerd. Vijf jaar geleden was dit ook het geval, toen liep ik hem met mijn clienten en omdat ik het toen al een magische ervaring vond heb ik dit jaar kunnen regelen dat ik vrij was om hem met de kinderen en manlief te kunnen lopen.
Mijn werk ligt in het bos, een sprookjesachtige omgeving voor deze adembenemende belevenis! Er waren allerlei verschillende thema's en de foto's geven slechts een indruk. In het echt was het zoveel mooier!
 Het traditionele kerstverhaal.

Het klein insectenbos.

 Een middeleeuws bal.
 Allerlei sprookjes.


Bijzondere vogels.

 Walsende kerstbomen.

En dan het Round Robin Notebook project! Een paar weken geleden stond er op de blog van By Kris een oproepje, wie het leuk vond om mee te doen aan het RRN project. Ik heb gelijk gereageerd en nog dezelfde avond hadden we een groepje van 8!
De bedoeling is dat iedereen een schriftje/boekje koopt (als je er nog eentje hebt liggen is dat ook goed hoor!) en de eerste bladzijdes vult met van alles over jezelf. Je hoeft echt niet alleen maar te schrijven, je mag ook plakken en knippen, naaien, breien, enz. Iedere 2 weken wisselt het boekje van eigenaar. Je krijgt dan een boekje van een van de andere deelnemers en mag daarin weer wat bladzijdes vullen met tekst (recepten, gedichtjes, iets persoonlijks) en knipsels en plaksels.
We zijn ook een Blog begonnen, daar laten we af en toe iets zien van de boekjes (niet te veel natuurlijk anders is het geen verrassing meer...), stelt iedereen zich voor, doen we zo nu en dan een leuke give away en nog veel meer. Je kunt je er ook alvast opgeven voor het volgende Round Robin Notebook project!
Hier alvast een sneak van mijn schriftje!

Een heel saai groen Hema schriftje.. Met overigens wel een passende tekst erop!
Ik ga hem van de week nog opvrolijken. Maar om toch iets te laten zien van wat het gaat worden, hier ook een héle kleine sneak van de binnenkant!
 Deze ronde doen mee:

Ik heb inmiddels weer biaisband en ga zo lekker aan de slag met de gordijntjes voor een klein meisje!

 ~ Fijne avond!

7 opmerkingen:

 1. goh, wat een bekend schriftje :) Je zal em nog wel meer tegenkomen !
  en we sturen het elke TWEE weken door :)
  doorpezen dus..anders halen we 16 april nooit :)

  Je werkt toch niet toevallig op s'heerenloo he?
  Daar woon ik tegenover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig die sprookjes-foto's. En ja, ik heb exact hetzelfde schriftje, groetjes van je RR-collega.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal het even aanpassen, stond mij iets van bij dat het 3 weken was, maar 2 is ook prima hoor! En werk niet op 's Heerenloo, werk op de Amerpoort in Baarn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige sprookjes foto's. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh...die insecten! Ik kwam op je blog terecht omdat ik meedoe in de volgende round robin ronde!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had wat verkeerds geschreven dus ga het opnieuw doen :-)

  Ik heb je gemaild, maar dat had je al gezien :-)

  Groeten Corinne

  BeantwoordenVerwijderen