Top 2000.

Het was de afgelopen week echt te druk, en de drukte is nog niet voorbij.... Ik moest veel werken, zelfs vandaag en morgen en ook de aankomende week nog drie dagen. Ik ben er daarom ook niet aan toe gekomen om hier wat te doen, maar nu toch even een kort berichtje.
Gelukkig was ik vandaag alleen 's ochtends maar een paar uurtjes aan het werk waardoor ik tijd genoeg had voor het koken van een heerlijk kerstdiner. Ik heb zelf rollade gevuld (met het touwtje wat om het kerst give away pakketje van Ingthings zat, het leek een rollade touwtje dus even nagevraagd en dat was het ook!) met appel en dadels, erg lekker. Een beenhammetje, heerlijke pompoen uit de oven met appel, pijnboompitjes en brie en stoofpeertjes.
En naast lekker koken, wat ik altijd graag doe met kerst, doen we hier ook nog wat anders....
De top 2000 luisteren, een week lang genieten van de beste muziek die er is. Van mij mogen ze er een top 5000 van maken en het mag ook best 2x per jaar hoor! Van Drukwerk tot Coldplay, van Aretha Franklin tot Guns 'n Roses, ik vind het allemaal leuk!

Maandag ben ik een dagje vrij en heb ik wat meer tijd voor hier. Heb nog van alles te schrijven, over een mooie wintertocht die we hebben gelopen, het Round Robin Notebook project waar ik samen met een aantal andere bloggers mee bezig ben en vast nog veel meer!
Wat ik in alle drukte ook vergeten ben is om iedereen mooie kerstdagen te wensen... Het is een beetje laat, maar ik doe het toch maar: Iedereen hele leuke en gezellige kerstdagen toegewenst!

1 opmerking: