Wantschoenen.

Omdat ik gister strandde met mijn gordijntjes (biasband was op...) ben ik vandaag weer verder gegaan met die mooie wantschoenen.
Maar nu strand ik weer.... Ik had, aangezien het een boek van de bieb is, foto's gemaakt van het patroon (wat overigens heel goed werkt!) maar nu kom ik bij de duim die ik erin moet gaan breien en staan er allerlei afkortingen waar ik echt niks van snap. Staat erbij dat ik voor uitleg van de afkortingen en de steken die daarbij horen achterin het boek moet kijken. En daar heb ik geen foto van gemaakt...
Van de week dus naar de hobbywinkel voor biasband en naar de bieb voor het breiboek. En dan hoop ik maar dat ze het hebben!

4 opmerkingen:

 1. Jeetje je bent er maar druk mee…
  wel heel erg mooi die wantschoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat is balen! Maar ze worden wel heel mooi!! ;-) Het boek is echt leuk! Ik was bang dat het teveel op het Tilda boek zou lijken, maar dat is het niet, gelukkig. Er staan zoveel verschillende dingetjes in. Ik doe mee voor het pakket, maar ja, gezien de reacties, maar ik niet veel kans, ben ik bang, duimen maar! En bedankt voor de tip voor de give-away!! Fijne Feestdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gedoe zeg maar de wanten zijn echt super leuk@

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Passen zulke handschoenen ook in een RRN? hahahaha!

  In ieder geval hele fijne feestdagen toegewenst en een sprankelend begin van het nieuwe jaar!

  Lieve groet, Sas

  BeantwoordenVerwijderen