Schaatsen.

Jille en Sipke hadden vanmorgen weer iets nieuws bedacht.... Als je twee luiers op de grond legt en erop gaat staan kun je heel goed door de huiskamer schaatsen!
Ik moest gelijk denken aan een filmpje dat ik ooit heb gezien bij een soort America's funniest home video's. Daar was een kindje de keuken aan het beplakken met maandverbandjes met vleugels en riep toen heel hard "Look mummy, airplane stickers!".

5 opmerkingen:

 1. ehmmm ik zag ooit een filmpje warbij iemand zijn/haar baby van 9 mnd bekleed had met swifferdoekjes :).... een altijd schone vloer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, kom ook even bij jou gluren, leuk om je profiel even te lezen. Je houdt van een hoop dezelfde dingen als ik.Hier ook een hele bende vee (3 katten en 2 honden)in huis, alleen geen kindjes maar wel te veel spullen te veel beesten in een te klein huis.maar o zo gezellig.Ik heb zin in het notebook projectje,lijkt me echt leuk om te doen.Ga een link naar je blog maken, groetjes Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Marjolein,
  Wat een grappig project hè?
  Leuk dat je ook mee doet.
  Ik zie meer overeenkomsten hoor.
  Volgens mij doen we hetzelfde soort werk,
  heb jij ook de kerst give away van Ingthigs gewonnen
  (heb jij al iets ontvangen?) en hebben we allebei
  een chaotische man en kinderen die veeeeel rommel maken.
  Ik kan alleen niet zo mooi handwerken als jij,
  maar dat had je misschien al gelezen op mijn blog.
  Nou tot blogse dan maar weer!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marjolein, kom ik ook even bij jou buurten, gezellig. Wordt vast leuk dat schetsboekjesproject en ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen