Zoals beloofd....

Eindelijk heb ik even de tijd om mijn blog bij te werken.
Eerst maar eens even wat vertellen over de give away die ik laatst heb gewonnen bij Handgehaakt van Sarah en Annis. (Twee zussen met een erg leuke vintage blog over van alles.) Ik heb een ontzettend mooi vintage haakboek gewonnen met daarbij een gestempelde boekenlegger en drie lieve gehaakte hartjes.
Er staan hele mooie patronen in, ik heb alweer genoeg leuke dingen gezien om te maken, naast alle dingen die ik al wilde maken.... Het zijn wel allemaal grote projecten en dat zijn bij mij vaak lange termijn projecten.
Zo'n tuniek lijkt me echt heerlijk zitten met deze koude dagen en dat tuniekje met poezen is zo schattig! Er staat ook een soort tuniek in voor heren, maar daar zie ik manlief niet in lopen.. :-)

Dan het iPhone hoesje. Een tijd geleden heb ik een keer een hoesje gehaakt voor mijn eigen telefoon, een vriendin vond hem erg leuk en wilde er ook wel eentje. Nu was ze afgelopen zondag jarig en ben ik (zoals wel vaker gebeurt....) op het laatste moment begonnen aan een hoesje voor haar nieuwe iPhone. Ik had hem niet op tijd af en ga hem dus van de week op de post doen. Hij wordt paars met groen, grijs en blauw. Ze houdt van paars, dus ik denk dat hij wel in de smaak valt!

De afgelopen weken ben ik ook druk geweest met het pakket voor Esther. Gisteravond had ik hem af want we hadden afgesproken om het vandaag op de post te doen. Maar omdat de TNT aan het staken is doen we de pakketjes pas vrijdag op de post als de staking voorbij is. Hier alvast een klein kijkje....

In ieder geval de bol pompomwol, waar het allemaal mee begonnen is, en verder.... Dat is een verrassing! Zodra Esther het pakketje ontvangen heeft zal ik wat foto's neerzetten.

En toen las ik vandaag op de blog van Ingthings dat ik een van de gelukkige winnaars ben van haar leuke kerst give away met o.a. een leuk kerststofje, een paar van haar mooie papieren sterretjes en allerlei andere mooie kerstspulletjes (of prullaria zoals zij zelf schrijft ;-) ).
Daar dus binnenkort daar meer over en ook zal ik het eindresultaat laten zien van het iPhone hoesje waar ik nu snel mee aan de slag ga! (Alhoewel, de TNT staakt toch, dus heb ik nog twee dagen de tijd....)

~ Fijne avond!

4 opmerkingen:

 1. wat een leuke blog dacht ik toen ik je opbergkast zag ... het werd nog beter toen de kleine in de cavia-kooi kroop ... en zelfs super toen ik de kriebels op je sofa zag :-) :-)
  Je hebt er een volger bij !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk haakboek ! Ik heb laatst wel haaknaalden en katoen gehaald want ik wou zo graag bloemetjes haken voor op de jurkjes van mijn meisje. Het wil me alleen nog niet zo lukken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh hartstikke leuk haken, ik heb het sinds ik het als kind op handwerken leerde eigenlijk niet serieus meer gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dat het is aangekomen! :-) veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen