Behoorlijke Oeps....

Morgen wordt Sipke alweer twee, vandaag is hij met zijn grote broer naar de crèche geweest en heeft daar zijn verjaardag gevierd.
Tot gistermiddag een uur of drie wist ik eigenlijk niet wat Sipke ging trakteren. Wij gaan hier altijd voor het (redelijk) gezonde en/of zelfgemaakte. Dat vergt dus wat tijd en aandacht. Uit voorzorg had ik op mijn werk vast wat Cars plaatjes uitgeprint (ik heb thuis geen printer...), aangezien dat een van de eerste woordjes was die hij zei zou dat sowieso in de smaak vallen. Onderweg naar huis had ik een eureka moment, het werden zelfgebakken cakejes met banaan en hagelslag en daar bovenop een Cars vlaggetje gemaakt van de plaatjes met een cocktailprikkertje! Dat kon ik mooi aan het begin van de avond doen, daarna even niksen en dan op tijd naar bed....
Toen de kindjes op bed lagen haalde ik de stofzuiger nog even door de huiskamer en kwam tot de conclusie dat dweilen ook geen overbodige luxe was. Dus ook dat nog even gedaan.
Daarna ben ik heerlijk relaxed achter de laptop gekropen, heb zelfs nog een gezellig blogje geschreven en wat mailtjes verstuurd.
Even na tien uur komt manlief thuis, ik bedacht een half uurtje daarvoor dat ik kort daarna naar bed zou gaan, en toen, ja toen kwam het... Het ontzettende OEPS gevoel! Ik was de traktaties helemaal vergeten.... Ik had daarentegen wel een heerlijk schone vloer, maar dat trakteert wat lastig!
Daar stond ik dan om half elf beslag te maken, cakejes te bakken en vlaggetjes te knutselen. Maar het resultaat is weer leuk en ook op de creche was het een succes!

~ Marjolein

7 opmerkingen:

 1. Vanavond maar vroeg naar bed dan!
  Zien er gezellig uit de cakejes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooo, komt natuurlijk door dat notebook wat niet kwam :-( maar ziet er leuk uit, toch fijn dat je man later thuis was anders was je het misschien wel vergeten:-0

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eind goed, al goed ;-) en nog van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met onze kleinste zoon!!!

  Geen printer? er staat een kleuren laserprinter. Als je die ff aansluit en installeerd. Dan kun je printen hahahahaha... Ik zal, als ik tijd heb, die printer installeren.

  Kusje van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. p.s. Ik heb nog een verrassing voor je!!!

  Ik heb zojuist 2 .nl domeinnamen voor je geregistreerd, en alle twee al doorgelinkt naar deze pagina...

  KUS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag toegewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met Sipke, fijne dag samen. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen