Kerstboom eruit...

Maar wat moet er dan in??
Volgens de verschillende tuincentra is dat de kamerplant, maar die heb ik al genoeg....
Ik heb zin in kleur, vrolijkheid, een beetje voorjaar met een vleugje zomer! Ik heb zin in granny's in alle soorten en maten, ik droom van het huis van Attic 24, wil dat ook.... Zucht.....

Foto's komen van Attic 24

Ik zou iedere morgen met een nog stralender humeur (valt normaal al niks op aan te merken...) de huiskamer binnenstappen genietend van al die vrolijkheid om mij heen! Manlief daarentegen blijft denk ik liever op zolder, hij houdt van rust.
Ik denk helaas ook niet dat mijn huis ooit opgevrolijkt zal worden met zoveel mooie kleurrijke granny's, ik ben er wel eens aan begonnen maar na een stuk of tien had ik het wel weer gezien.
Ik ga nog even dromen van een interieur overdadig aangekleed met hele kleurrijke granny's en dan maar eens bedenken hoe ik mijn huiskamer gezellig, creatief en (niet te overdadig, voor manlief) gekleurd kan aankleden.

Ohja, vergeten jullie niet nog even op Round Robin te kijken voor die leuke give away?!

~ Marjolein

3 opmerkingen:

 1. Ik ben ook heel gevoelig voor omgeving en weersinvloeden! Gelukkig maakt speelgoed van kinderen, een heleboel foto's en een vlaggelijn mij al blij! Het zijn maar simpele dingen en wensen moet je houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, bij mij is het andersom, vriendlief wil kleur ik ben van het iets rustiger maar nu het kleurrijker ik moet ik zeggen dat het erg leuk en gezellig is en zo'n gehaakt kleed of kussen, zucht!!! kan een hoop maar haken of breien niet, dus als jij nou voor mij haakt zit jij gezelig in de kleurtjes en kan ik daarna genieten:-) wat vind je goed plan :-)

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmhh, ik denk, laat ik hier ook eens lezen. Kom toch wel dingen tegen die ik niet wist, hihihi. Ik hou best van kleurtjes... Dus ga je gang met die dingen.
  En ik ben meestal korter op zolder te vinden dan jij, toch?
  Vrolijk als je opstaat? oh, heet dat zo bij jou? hahaha!

  Kusjes

  BeantwoordenVerwijderen