Ruilen?!

Op de afsluiting van de eerste ronde van het Round Robin Notebook konden we zelfgemaakte spulletjes meenemen om te ruilen. Ik heb daar leuke dingen geruild, maar ik heb ook nog wat spulletjes over.
Zit er iets leuks voor je bij en wil je ruilen, laat dan hieronder even een reactie achter!
2 kleine portemonneetjes
een gehaakte bloemenslinger en een 'hoesje' voor een jampot
gehaakte Japanse bloemen
De felgekleurde bloemen hierboven heb ik inmiddels geruild via Swapworkshop. Een ontzettend leuke site waar je je spulletjes kunt 'verkopen' voor credits en bij anderen weer spulletjes kunt 'kopen' van je verdiende credits.

Op de afsluiting had Kris een tas vol oude lappen staan waar ze graag vanaf wilde, dat hoef je mij geen twee keer te zeggen natuurlijk! Ik heb er wat leuke lappen uitgevist. De bovenste is een rok, beetje tuttig maar daardoor ook wel weer leuk. Ik weet nog niet of ik daar de schaar in ga zetten...

Esmee had een paar echte PTT postzakken mee die ze wilde ruilen en allerlei leuke bandjes. Ik weet alleen nog niet wat ik met de zak ga doen, dat ik echt zo'n ding waar je dan de schaar niet in durft te zetten... Zal ik er één grote tas van maken, of een paar kleinere dingen? Ik krijg vast nog wel een goede ingeving!

Met de dochter van Kris ruilde ik een klein portemonneetje voor een paar van die leuke buttons voor Krisje. Eén button heb ik stiekem zelf gehouden!

Er stond ook een tafel vol met knutselspullen, om bij iedereen nog wat bladzijdes te vullen van de notebooks en om kaarten te maken. Ik had het nog nooit eerder gedaan, maar ik vind ze erg leuk geworden.

En dan nog een andere leuke ruil die ik gister tegenkwam. Mariska van het blog Meidenmama organiseert een lapjesswap. Je stuurt haar 4 lapjes van 50x50 cm en krijgt dan 4 andere lapjes teruggestuurd. Doe mee, want hoe meer lapjes hoe leuker het is!

Ik ga hier in huis spullen verzamelen voor morgen want de kinderen gaan met een kleedje zitten. Nu maar hopen dat we met meer spullen vertrekken dan dat we thuiskomen! ;-)

~ Veel plezier morgen!
5 opmerkingen:

 1. Oh, wat ontzettend slim om spulletjes te ruilen! Leuke dingen heb je geruild zeg. Ik zal eens even kijken bij Meidenmama.
  Groetjes en fijn weekend,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! je bent ze vast gauw kwijt!! Veel plezier morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en die felgekleurde bloemen vallen dus binnenkort bij mij in de bus ;-)
  Joepie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eindelijk kom ik weer eens bij je aanwaaien....

  Wat Leuk om dingen te ruilen!
  Ik vind de 2 kleine portemonneetjes wel leuk :)
  Vooral die met de bloemen, beetje vintage :D
  Misschien kan ik die ruilen met iets wat ik voor je haak?

  Groetjes van Ivonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor het portemonneetje! Lag vandaag in de bus ♥ ....

  Ben nog bezig met jou verasssing :)
  Vandaag was ManLief jarig, vanavond is het wel rustige avond.... Dan zal ik eens kijken of ik het af kan krijgen :D

  Groetjes van Ivonne.

  BeantwoordenVerwijderen