Geruild.

Nadat ik dagen niet in mijn bloggeracount kon komen werkte het vanmorgen ineens weer!

Een tijdje geleden kon je op het blog van San een mooie theepot winnen. Ik was niet de gelukkige, maar omdat ze zoveel leuke reactie had gekregen bood ze aan om te swappen. Ik heb gelijk een mailtje gestuurd en de swap was geregeld!
Gisteravond laat kwam ik thuis en stond het doosje op mij te wachten, ik heb me tot vanmorgen kunnen bedwingen.
Wat een feestje was het om de doos open te maken!
Een mooi kaartje met de fiets van mijn dromen. ;-)
De supergave theepot!!!! (op mijn verzoek in retrokleurtjes) Ik ben er zo blij mee!! Ik had van de week de kast opgeruimd en er al een plekje voor gereserveerd.
En bij een theepot hoort natuurlijk een lekker kopje thee, sjieke losse thee met een lief thee-ei. En nog een leuk lapje tricot.
Lieve San, echt helemaal super!! Ik ben er onwijs blij mee!

Ohja, ook nog even een paar foto's van wat ik voor haar maakte. Ze wilde graag een notitieboekje met stoffen omslag. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Omdat ik alleen een boekje een beetje weinig vond heb ik er nog een bijpassend pennenzakje bijgemaakt, een klein portemonneetje een bloemenslinger en een pot met een jasje met wat oude knopen erin.Een paar berichten hieronder bood ik wat spulletjes te ruil aan. Ivonne liet een berichtje achter dat ze het bloemetjesportemonneetje wel met me wilde ruilen. Zij wilde dan iets voor mij haken.
Na bijna een week onderweg te zijn geweest kwam haar envelopje eindelijk hier aan!
Een mooie gehaakte armband en ketting, helemaal in mijn kleur. En een lieve zonnebloemhanger met een schattig bijtje onderaan. Ik ga straks mijn ramen lappen en dan komt ie zeker voor het raam!
Ivonne, ook jij onwijs bedankt!!

En toen vond ik net op de mat een envelop... Grappig hoe je na al die Round Robin boekjes handschriften gaat herkennen! Op de afsluitingsdag hebben we allemaal spulletjes geruild, Fienke wilde graag een bloemenslinger van me kopen. Maar geld vragen voor mijn spulletjes vind ik ook zo wat... Stuur maar iets leuks op zei ik, en dat deed ze!
Een kleurboek voor grote mensen ;-) en een mooi kaartje van Susi-art. Zo'n kleurboek wilde ik al een tijdje heel graag hebben,dus een schot in de roos! Fienke, jij ook super bedankt!!


~ Fijn weekend iedereen!

7 opmerkingen:

 1. en straks misschien nog wel meer post....
  gaaf die theepot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjolein!

  Ik ben zo ontzettend blij met onze swap! Je portemonneetje is al in gebruik, daar zitten onze zweedse kronen in. Over 3 weken gaan we onze caravan halen, en dan gaat de rest ook mee! Je boekje vind ik super!!! Het wordt ons vakantielogboekje! Kortom, zelfs in mijn vakantie zal ik aan je denken!!!
  Heel erg bedankt voor deze heerlijke swap!

  Dikke X
  San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er allemaal leuk uit, zeg. Ik ga voor het eerst swappen deze week. Ik ben benieuwd. Ik ga op zoek naar dat grote mensen-kleurboek. Super. Vel plezier met je nieuwe schatten en nog een mooie zondag gewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke pakjes en swaps! Wat is dat toch heerlijk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Ben via de site van Sil Campschroer op jouw blog terecht gekomen.....wat een leuke blog heb je zeg! Wat heb je een vrolijke, eigen manier van schrijven ook, ga je volgen!
  Groetjes
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vond het Leuk! Jij ook bedankt ☼ :)

  En dat kleurboek! Dat ziet er leuk uit ♥

  Goed weekend....

  Groetjes van Ivonne.

  BeantwoordenVerwijderen