Nep risotto.

Met een druk gezin hou ik van gezonde, makkelijke en snelle maaltijden. Risotto is lekker, maar het vergt toch wat tijd en aandacht om het te maken. Daarom een makkelijke variant waarbij je maar weinig hoeft te doen!
Ingredienten (ik kook op de gok dus weet niet van alles de hoeveelheden, maar dit is voor 2 volwassenen en 4 kleine tot middelgrote kinderen):
Ongeveer 2/3 pak snelkookrijst, 2 bospaddenstoelenbouillonblokjes (leuk galgje woord, van de AH), ui, 1 grote courgette, 1 doosje champignons, 2 kipfilets (maar kan ook heel goed zonder), fetakaas, zongedroogde tomaten.

En dan: Snij de kip klein. Snij de uien, courgette en champignons. Kook de rijst volgens de verpakking met de bouillonblokjes erbij. Bak de kip kort, doe de uien en courgette erbij. Even bakken. Champignons erbij, nog even bakken. Feta en tomaten heel klein snijden. Rijst afgieten en bij de kip, courgette, ui en champignons doen. Vuur laag, feta en tomaten erbij. Minuutje laten staan en klaar!

~ Eet smakelijk!

4 opmerkingen:

  1. Klinkt jammie, jammer dat we hier vnl vega eten...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mmmm klinkt goed! En nog bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog :) En inderdaad; het papier lijkt precies op dat ouwe behang. Heel stom op je muur maar o zo leuk in kaartjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker recept, alleen die kip, die lust ik niet meer sinds alle berichten over Jamie Oliver's programma over kippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Voor ons dan wel vega.
    Re: vond je reactie zo leuk over het beslag....dat vinden wij ook zo lekker..haha!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen