Notebook.

Gisteren was het zover, alle Round Robin Notebooks, Mini Notebooks en Traveling Envelops zijn op de bus gegaan. Zo ook mijn Mini Notebook.
De eerste tien kantjes heb ik gevuld met wie ik ben en wat ik leuk vind. Ik heb wat geschreven maar ook wat geknutseld.


De tekening is een probeersel, geinspireerd door haar mooie tekeningen. Ik moet nog heel lang oefenen wil het net zo mooi worden (als dat het ooit al wordt...) maar het was erg leuk om te doen. En dat is het belangrijkste!
Op ons Round Robin Blog word je de komende tijd bedolven onder de creatieve uitspattingen van alle deelnemers. Iedere dag een sneak van een andere groep, leuk om geregeld te gaan kijken dus! Er is ook een competitie gaande: Wie maakt de mooiste voorkant. Hier kun je ze allemaal bekijken en hier kun je je stem uitbrengen. Dit kan tot vrijdag en iedereen mag mee doen, hoe meer stemmen hoe leuker!
Er zijn ook nog wat plekken vrij bij de Traveling Envelop, dus lijkt het je leuk ga even op ons blog.

~ Fijne avond!

2 opmerkingen:

 1. en zij notebookte dapper voort ;-)
  mooie tekening!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het ziet er echt zo ontzettend leuk uit! Ik ben er echt over na aan het denken om de eventuele volgende ronde ook mee te doen met de Round Robin Notebook. Maar nu nog even genieten van al jullie heerlijke verhalen en foto's! (en tekeningen!!! Leuk gedaan!)

  Groetjes
  San

  BeantwoordenVerwijderen